MEGHÍVÓ

Tisztelt Méhésztárs!

Meghívjuk az OMME Cegléd és Környéke Helyi Szervezetének gyűlésére.

Időpont: 2023.12.02. SZOMBAT  1500– 1800 óra.

Helyszín: Cegléd, Iskola u. 1.  Református Egyház Gyülekezeti Ház  nagyterem, ami a  Kazinczy és az Iskola utca sarkon található  (Parkolási lehetőség a Kazinczy utcában).

Napirendi pontok

  • Petneházy Antal elnök, beszámoló egyesületi aktualitások.
  • Jandácsik Attila megyei méhészeti szaktanácsadó beszámolója

MEGHÍVOTT ELŐADÓ:

Lászlóffy Zsolt

Előadás témája:  Ázsiai lódarázs európai terjedése és hatása a méhészetre    

Tisztségviselő választás!

Tájékoztatjuk a Tisztelt  méhésztársakat, hogy az OMME Cegléd és Környéke Helyi Szervezete 12 éves, ezért a 2023.12.02-án megtartásra kerülő gyűlésen újabb négy éves időszakra tisztségviselő választására kerül sor. A választás során az elkövetkező négy éves időszakra az alábbi tisztségekre kerülnek megválasztásra. Az előzetes megbeszélések és korábbi tisztségviselők vállalása alapján az alábbi tisztségekre jelöltek

  • egyesület elnök: – Petneházy Antal
  • egyesületi elnök helyettes: – Magyar József

– felügyelő bizottsági elnök:- Berényi Csaba és tag : Kis Sándor

 – 2 fő küldött: – Magyar József és Szabó János

– 1 fő pót küldött: – Kis Sándor

– gazdasági vezető: – Petneházyné Hegyi Rita

A megválasztásra kerülő személyek a tisztségüket következő négy év során

töltik be, és képviselik az OMME Cegléd egyesületet.

Azon méhésztársak, akik szeretnének az OMME Cegléd egyesületi munkában aktívan részt venni és a fenti tisztségek közül valamelyikre szeretnének jelentkezni vagy jelölni, azt írásban megtehetik az

 e-mail címre vagy  a gyűlésen személyesen is leadhatják jelölésüket.

 Amennyiben a  meghirdetet taggyűlés határozatképtelen, mivel a tisztségviselő választásra nem jelenik meg a tagság 50%-a + 1fő ( 79 fő ), ebben az esetben  ismételt taggyűlés összehívására kerül sor 1530-kor azonos témában.

2024 évi Tagdíjfizetés!

Értesítjük a Tisztelt Méhésztársakat, hogy a 2024-es évi tagdíj befizetésére a gyűlés a helyszínén 1430-1600 van lehetőség a 2023 év őszi bevizsgált méhcsaládszám után.

  •   2024 évi OMME tagdíj  összegét a 2023.11.26-én megtartásra kerülő Küldött Gyűlésen kerül jóváhagyásra, várhatóan minimális változás:  5000 Ft + méhcsaládszám x 130 Ft-ról 140 Ft.-ra  módosul.

A méhcsaládok után fizetendő 140 Ft.  összeg tartalmazza a kockázati biztosítást, ami alapvetően az elemi károk, tűz, villámcsapás, árvíz, felhőszakadás. Továbbá  rongálás, szállítás közben keletkezett károk, peszticidekkel és biocid termékekkel elkövetett méhmérgezések esetén nyújt segítséget.

  • A 2024 évi helyi tagdíj: 1500 Ft + (méhcsaládszám x 10 Ft)  az idei évben sem kerül sor a tagdíj kiegészítés (méz) begyűjtésre.
  • A 2024 évi fizetendő tagdíj 5000 Ft.+ várhatólag 140 Ft./méhcsalád és  1500 Ft.+10 Ft./méhcsalád
  • Felhívjuk a Tisztelt méhésztársak figyelmét, hogy a tagdíjfizetésre elsősorban a gyűlések (december, január, február, március) időpontját válasszák. Tagdíjfizetést átutalással, 2024 januártól lehet, részletek a januári meghívóban.

Következő gyűlésünk tervezett időpontja:  2024.01.14  szombat 15 00.

Előadó: Szervezés alatt

OMME Cegléd és Környéke Helyi Szervezet

 Vezetőség

WWW.OMMECEGLED.HU

Comments are closed.