Meghívó


 

Tisztelt Méhésztárs!

 

Szeretettel meghívjuk az OMME Cegléd és Környéke Helyi Szervezetének gyűlésére.

Időpont: 2019.12.07-én SZOMBAT  1500– 1800 óra.

Új Helyszín: Cegléd, Iskola u. 1  Református Egyház Gyülekezeti Ház  nagyterem, ami a  Református Nagytemplom mögött a Kazinczy és az Iskola utca sarkánál található  (Parkolási lehetőség a Kazinczy utcában).

Napirendi pontok

  • Petneházy Antal elnök, egyesületi aktualitások.
  •      Beszámoló az OMME Cegléd elmúl nyolc évéről.
  •  Szavazás az egyesületi tisztségviselők személyéről.
  • Határozatképtelenség esetén a megismételt taggyűlést a fenti helyszínre 2019.12.07-én 15 30 órára kerül összehívásra, változatlan napirendi pontokkal. A megismételt taggyűlés határozatképes a tagok 20%-nak jelenléte esetén.
  • Jandácsik Attila megyei méhészeti szaktanácsadó beszámolója, a Méhészeti Nemzeti Programról és méhészeti aktualitásokról.

Meghívott előadó

         Farkas János  OMME Borsod – Abaúj- Zemplén megye szaktanácsadója

Előadás témája: Akácterületek változása Magyarországon

Értesítjük azon Tisztelt Méhésztársakat, akiknek a 2019-as évre tagdíjhátraléka van azt a gyűlés előtt a helyszínen 1430-tól tudja rendezni, aki hátralékát nem rendezi az OMME Cegléd tagnévsorából 2020.01.01-vel törlődik.

2020 évi OMME tagdíj összege nem változott: 5000 Ft + méhcsaládszám x85 Ft

2020 évi helyi tagdíj: 1500 Ft + (méhcsaládszám x 10 Ft)  + tagdíj kiegészítés 50 méhcsaládig 1000 Ft 50 méhcsaládtól 2000 Ft tagdíj kiegészítést kell fizetni, azoknak akik tagdíj kiegészítéshez tartozó mézet határidőig nem adták le.

FIGYELEM! Aki a Méhészeti Nemzeti Programban támogatást igénybe kíván venni az a 2020 évi tagdíjat minél hamarabb a decemberi vagy januári gyűlésen fizesse be, mivel az OMME központ csak a beérkezett tagdíjbefizetések alapján tudja kiadni a támogatáshoz szükséges igazolást.

 


 

Méhészvacsora!  2019.12.07-re meghirdetett méhészvacsora elmarad, aki a vacsora részvételi díját befizette azok részére a decemberi gyűlésen visszafizetésre kerül.


Tisztségviselő választás:  Értesítjük a Tisztelt Méhésztársakat, hogy 2019.12.07-én megtartásra kerülő gyűlésen a nyolcéves OMME Cegléd és Környéke Helyi Szervezet tisztségviselő választásra kerül sor. Amennyiben az egyesületi tisztségek betöltésére javaslata van azt telefonon megteheti a jelölőbizottság elnökénél Lűr Istvánná  a 06-53-314-225 vagy  06-30-998-44-48 telefonszámokon.

A tisztségviselők választása a következő négy évre szóló időszakra történik,

(egyesületi elnök, kettő elnökhelyettes, felügyelői bizottság elnök és tag, gazdasági vezető és két fő egyesületi küldött).

Előzetes egyeztetés alapján az OMME Ceglédi Egyesület tagságából az alábbi személyek  vállalja az elkövetkező négy évre is az egyesületi vezetőségben betöltött tisztségét. –   elnök: Petneházy Antal

  • elnökhelyettesek: Jandácsik Attila és Magyar József
  • felügyelő bizottság elnök: Dr. Nyári Tibor
  • felügyelő bizottsági tag: Berényi Csaba
  • gazdasági vezető: Petneházyné Hegyi Rita
  • küldöttek: Jandácsik Attila és Szabó János

 

Étesítjük a Tisztelt Méhésztársakat, hogy a következő gyűlésünk

2020.01.04-én SZOMBATON 1500 kezdettel kerül megtartásra

Előadó: Bross Péter OMME elnöke

Előadás témája: OMME aktualitások, méhészeti helyzetkép

Üdvözlettel

OMME Cegléd és Környéke Helyi Szervezet

Vezetőség

WWW.OMMECEGLED.HU

Comments are closed.