Meghívó

Tisztelt Méhésztárs!

Meghívjuk az OMME Cegléd és Környéke Helyi Szervezetének gyűlésére.

Időpont: 2020.11.07. SZOMBAT 1500 – 1800 óra.

Helyszín: Cegléd, Iskola u. 1. Református Egyház Gyülekezeti Ház (nagyterem), ami a Református Nagytemplom mögött a Kazinczy és az Iskola utca sarkon található (parkolási lehetőség a Kazinczy utcában).


COVID-19 Tájékoztatás!

 

Az egyesületi gyűlésen kötelező szabályszerűen maszkot viselni, az orrot és a szájat egyaránt takarva! Kérjük, hogy a személyes üdvözlést (kézfogást) mellőzzék, valamint ügyeljenek a 1,5-2 méteres távolság megtartására.

A koronavírus betegség tünetivel NEM vehet részt a gyűlésen!

Amennyiben koronavírus járvánnyal kapcsolatos aktuális védelmi intézkedések következtében az egyesületi gyűlés megtartása nem lenne lehetséges, arról a www.ommecegled.hu weboldalon tájékoztatjuk Önöket.


Napirendi Pontok

 

  • Petneházy Antal elnök, beszámoló, egyesületi aktualitások.
  • Jandácsik Attila megyei méhészeti szaktanácsadó beszámolója, a Méhészeti Nemzeti Programról és méhészeti aktualitásokról.
  • Egyebek: Várjuk azon méhésztársak jelentkezését, akik saját méhészeti technológiájukat ismertetnék a gyűlésen résztvevőkkel.

Meghívott Előadó

Dr. Rusvai Miklós / OMME Általános elnökhelyettes

Előadás témája:  – A méhek vírusfertőzései és az atka-vírus kapcsolat

                    és amit tudni lehet COVID-19 vírusról

Szaktanácsadói ügyfélfogadás: Az OMME kérésére a személyes ügyfélfogadás helyett telefonos és online, azaz elektronikus levélen keresztüli ügyfélfogadás lépett életbe. Ha valakinek mégis személyes segítség kell, telefonos egyeztetés után van rá lehetőség végső esetben. Tel.: 06 30 635 1267

 

 


 

Mézes Reggeli!!

A COVID-19 vírusfertőzés  okozta speciális helyzetben  a mézes reggelit a korábban meghirdetet kóstoltatás mellőzése mellet sem tudjuk megtartani. A megkeresésekre több iskola és óvoda is jelezte, hogy a felajánlott mézes tízóraiztatást a vírushelyzetre tekintettel nem tudják megtartani.

A COVID-19  vírus által  kialakult  helyzetben az a döntés született, hogy a  mézes reggeli program  2021 tavaszán kerül megtartásra. A tavaszi  mézes reggeli  program az aktuális vírushelyzet figyelembevételével kerül kialakításra.

 

A tagdíj kiegészítéseként leadott mézek  rendhagyó módon a 2021 tavaszán  megtartásra kerülő Mézes Reggelin kerülnek felhasználásra. Aki nem tud vagy nem akar részt venni a méz adományozásban annak a 2021 évi tagdíj fizetésekor 50db méhcsaládig 1000 Ft 50db méhcsaládtól 2000 Ft tagdíj kiegészítést kell fizetni. Aki mégis mézet szeretne leadni annak  rendhagyó módon  lehetőség  van a tagdíjfizetéssel egy időben ezt megtenni.

A mézes reggelihez OMME Termelői üveg és tető a gyűlés ideje alatt átvehető (50 db méhcsaládig 0,5 kg, 50 db méhcsalád felett 1 kg ).


Hirdetés

EVÓDIA facsemeték ajándékba átvehetők Abonyban

/Érd.: 06 30 958 3836 /


Értesítjük Tisztelt Méhésztársakat, hogy a következő gyűlésünk

tervezett időpontja 2021 év eleje, a COVID-19 vírushelyzet

alakulás figyelembevételével. A következő gyűlés

 időpontjáról a szokott módom mindenkit értesítünk.

Mindenkinek jó egészséget és kitartást kívánunk!

Üdvözlettel:

OMME Cegléd és Környéke Helyi Szervezete

www.ommecegled.hu   |  

Comments are closed.