Meghívó


Tisztelt Méhésztárs!

 

Szeretettel meghívjuk az OMME Cegléd és Környéke Helyi Szervezetének gyűlésére.

Időpont: 2019.10.12-én SZOMBATON  1500– 1800 óra.

Új Helyszín: Cegléd, Iskola u. 1 a Református Egyház Gyülekezeti Ház  nagyterem, ami a Református Nagytemplom mögött a Kazinczy és az Iskola utca sarkánál található  (Parkolási lehetőség a Kazinczy utcában).

Napirendi pontok

  • Petneházy Antal elnök, egyesületi aktualitások a 2019 évi méhészeti szezonról, tájékoztatás a mézes reggeli és a méhész vacsorával kapcsolatban.
  • Jandácsik Attila megyei méhészeti szaktanácsadó beszámolója, az Új Méhészeti Nemzeti programról.

Rendhagyó módon az októberi gyűlésre nem hívtunk előadó, mivel több méhészkolléga is jelezte, hogy tartsunk egy olyan gyűlést ahol a saját gondjainkat, tapasztalatainkat osszuk meg egymással. Kérünk minden résztvevőt, hogy aktívan építő jellegű gondolatokkal vegyen részt a gyűlésen.

Értesítjük azon Tisztelt Méhésztársakat akiknek a 2019-as évre tagdíjhátraléka van azt a gyűlés előtt a helyszínen 1430-tól tudja rendezni.

2019 évi OMME tagdíj: 5.000 Ft + (méhcsaládszám x 85 Ft.)

2019 évi helyi tagdíj: 1.500 Ft + (méhcsaládszám x 10 Ft.)  + tagdíj kiegészítés 50 méhcsaládig 1000 Ft 50 méhcsaládtól 2000 Ft. tagdíj kiegészítést kell fizetni, mivel utólag a 2019-as évre mézleadására nincs lehetőség.

Figyelem!  Aki még nem vette át a tagdíj kiegészítéshez tartozó OMME Termelői üveget az a gyűlés ideje alatt átveheti (50 db. méhcsaládig 0,5kg.   50 db. méhcsalád felett 1 kg. AKÁCMÉZ.) A mézek leadására az  novemberi gyűlésen van lehetőség! A tagdíj kiegészítésre leadott mézek a november 15-én megtartásra kerülő Mézes Reggelin kerülnek felhasználásra.


Méhészvacsora!  2019.12.07-én 1600– kezdettel egyesületi gyűléssel egybekötve ismét megtartjuk az évadzáró méhészvacsorát az Imregi Családi vendéglő rendezvénytermében.

A rendezvényre jelentkezés és tájékoztatás az októberi gyűlésen vagy a 06-30-9-959-822 telefonszámon október 18-ig  kérhető.    A vacsorára részvételi díj: 3800 Ft/fő.


Jubileumi méhész oklevél: Tisztelt Méhésztársak jubileumi oklevelekre jelölést várunk a saját méhészeti környezetükből, bronz,-ezüst és arany oklevelekre.


Tisztségviselő választás.  Értesítjük a Tisztelt Méhésztársakat, hogy 2019.12.07-én megtartásra kerülő gyűlésen a nyolc éves  OMME Cegléd és Környéke Helyi Szervezet tisztségviselő választásra kerül sor. Amennyiben az egyesületi tisztségek betöltésére javaslata van azt az októberi vagy novemberi gyűlésen szóban illetve írásban is megteheti.

A tisztségviselő választás a következő négy évre szóló időszakra történik.

( egyesületi elnök,kettő  elnökhelyettes, felügyelői bizottság elnök és  tag, gazdasági vezető és két fő egyesületi küldött).


Mézes reggeli: 2019.11.15-én hatodik alkalommal kerül megtartásra országosan ez a mézfogyasztást népszerűsítő akció. Arra kérjük a Tisztelt Méhésztársakat, hogy a meghívó mellékletében csatolt tájékoztató alapján részvételi szándékukat jelezzék. A mézes reggelihez az egyesületi tagoktól begyűjtött Termelői Akácmézeket az igények szerint kerülnek kiosztásra. Akinek ehhez kapcsolódóan “kifestő, készségfejlesztő kiadvány” igénye van az októberi és novemberi gyűléseken átvehetik.

 


 

Étesítjük a Tisztelt Méhésztársakat, hogy a következő gyűlésünk

2019.11.02-án SZOMBATON 1500 kezdettel kerül megtartásra

Előadó: Dr. Hegedűs Dénes

Előadás témája: Méhegészségügyi kérdések – 2019 év tapasztalatai.

 

Üdvözlettel

OMME Cegléd és Környéke Helyi Szervezet

Vezetőség

WWW.OMMECEGLED.HU

Comments are closed.